Takplåt av polykarbonat

  • Post author:
  • Post category:Business

Takplåt av polykarbonat är tillverkad av högkvalitativt polykarbonat. Polykarbonat är polykarbonat Takplåtar är tillverkade av högkvalitativt polykarbonat. Polykarbonat är en transparent termoplast. Den är stabil och mycket hållbar och tål höga och låga temperaturer. Takplåt av polykarbonat är giftfri, fläckbeständig och väger ungefär sex gånger mindre än glas.

Dessa takplåtar är designade för kommersiella Bubble tält och industriella användningar, materialet är mycket mångsidigt och kan användas på många olika sätt.

En mycket populär användning för polykarbonat är tillverkningen av polykarbonattakplåt, och många konstruktioner inkluderar den dubbelväggiga konstruktionen som också ger isolerande fördelar. Takplåtarna finns i ett brett utbud av storlekar, tjocklekar och färger och många olika takapplikationer är möjlig. Några av applikationerna kan vara lutande taksystem, skjul, växthus, hundkojor och biltvättar.

Polykarbonatskivor är lätta och mycket lätta att arbeta med. Sågning kan göras med en handsåg, och det är inga tunga lyft involverade. Efter att de har installerats är det mycket lite underhåll, kräver endast en och annan tvätt med milt varmt tvålvatten.

Polykarbonatskivor har designats för både kommersiella och inhemska marknader. Det är ett extremt mångsidigt material och kan ha många olika applikationer, likaså är antalet olika glassystem som kan användas med polykarbonatskivor också stort.

Polykarbonat kan användas både externt och invändigt eftersom det är stabilt i låga temperaturer och har utmärkt slagtålighet och brandklassificering.

Ark av polykarbonat finns i många olika storlekar, allt från 2 meter upp till 7 meter långa. Bredden varierar också och dessa kan variera från 700 mm breda upp till 2,1 meter.