10 kriittistä aluetta, jotka tekevät tai rikkovat hyvän online-treffipalvelukokemuksen

  • Post author:
  • Post category:Business

Jotkut online-treffipalveluihin kirjautuvat ihmiset huomaavat, että siinä on muutakin kuin sielunkumppaninsa, elämänsä rakkauden, tapaaminen. He saavat selville, että he maksavat jäsenmaksua kuukausia sen jälkeen, kun he päättävät, etteivät he erityisesti pidä treffipalvelusta. Tämä ajatus mielessä on useita muita tärkeitä asioita, jotka on käsiteltävä ennen katkoviivalla allekirjoittamista tai online-treffipalvelun tapauksessa luottokorttisi poistamista ja hakemuksen täyttämistä.

Jos harkitset treffipalvelua, tässä on joitain tärkeitä vinkkejä, jotka sinun tulee pitää mielessä:

Nro 1 Lue käyttöehdot. Liian treffit monet ihmiset eivät kiinnitä huomiota palveluehtoihin. Tämä on pieni laatikko, johon “rastit” sanomalla, että olet lukenut, ymmärrät ja hyväksyt ehdot. Valitettavasti suurin osa ihmisistä ei katso tätä ollenkaan – suuri virhe! Monet ihmiset ajattelevat, että heitä suojelee laki ja että he voivat saada hyvityksen, jos he eivät halua tuotetta tai palvelua. Joissakin osavaltioissa saattaa olla tämäntyyppinen suoja, mutta on mahdollista, että tässä tilanteessa et ole suojattu. Silloin sinua laskutetaan, kunnes sopimuksessa määritetty aika on suoritettu.

Muista, että jotkin palvelut uusivat jäsenyytesi “automaattisesti”, jos et peru sitä tiettyyn määräaikaan mennessä. Ota tämä huomioon etukäteen, jotta et maksa palvelusta, jota et halua.

Nro 2 Muista sanonta “Höyhenlinnut, parvi yhdessä”. Varmista, että online-treffipalvelu palvelee henkilöitä, jotka ovat kiinnostuneita samasta asiasta kuin sinä. On hauskempaa keskustella jonkun kanssa, joka pitää paljon siitä, mistä pidät, tai tietää paljon asioista, joista olet kiinnostunut. Etkö ole ollut tilanteissa, joissa olit jonkun kanssa eikä sinulla ollut mitään puhuttavaa? Se on erittäin epämukava tilanne, eikä todellakaan ole hyvä alku sielunkumppanisi löytämiselle. Sinun ei tarvitse tykätä kaikesta tai olla mukana kaikessa, mistä toinen on mukana tai mistä toinen pitää, mutta tarvitset perustan, jolle rakentaa.

Nro 3 Harkitse sijoitusta ja treffipalvelun tarjoamaa palvelua. Heidän pitäisi pystyä antamaan tietoja jäsenyyden kustannuksista ja, jos tasoja on eri, kuinka paljon ja mitä lisäpalveluita he tarjoavat? Kuinka pitkä jäsenyys on? Jos rekisteröidyt uudelleen, saatko alennetun hinnan? Mitä muita palveluita he tarjoavat jäsenilleen? Selvitä, mitä keinoja sinulla on, jos olet tyytymätön heidän palveluunsa.

Nro 4 – Mikä on maantieteellinen jäsenalue? Selvitä, onko tietyllä alueellasi jäseniä, ja hanki likimääräinen lukumäärä. Jos tapaat jonkun samalta alueelta ja kehität verkkoystävyyden, on paljon helpompi tavata hänet henkilökohtaisesti, jos matka ei ole pitkä.

Nro 5 – Laatu v. määrä. Perinteiset treffipalvelut seulovat jäseniään tarkemmin ja heidän jäsenmaksunsa ovat yleensä enemmän kuin verkkotreffipalvelut. Online-treffipalvelu tarjoaa halvemman jäsenyyden, mikä tarkoittaa, että he eivät todennäköisesti tarkista jäseniään. Jotkut osavaltiot vaativat rikollisten taustatarkistuksia, joiden avulla online-treffipalvelu voi varoittaa jäseniään vaarasta. Rikollisilla on tapoja kiertää seulontaprosessia. Suurin ongelma on siis se, että jäsenet voivat heikentää valppautta, jos he kokevat olevansa suojassa treffipalvelusta tulleen rikollisten helpoksi saaliiksi.

Nro 6 – Älä ole ujo! Pyydä palvelua ilmoittamaan, kuinka monta aktiivista jäsentä sillä on. Erityisesti kysy miesten ja naisten suhdetta ja kysy heidän treffitottumuksiaan. Kysy myös tiettyjen kriteerisi täyttävien jäsenten lukumäärä.

Nro 7 – Älä tuhlaa aikaasi. Tarjoaako palvelu kaksisuuntaista vastaavuutta? Jos esimerkiksi ilmoitat, että olisit valmis seurustelemaan jonkun kanssa eri puolilla osavaltiota, mutta online-treffipalvelu tarjoaa sinulle vain henkilöitä, jotka ovat ilmaisseet haluavansa seurustella jäseniä 15 mailin säteellä, onnistumismahdollisuutesi on paljon pienempi. .

Nro 8 – Aloita hyvin. Tarjoaako deittailupalvelusi koulutusta parhaasta tavasta luoda loistava profiili ja vinkkejä verkkokeskustelun aloittamiseen?

Nro 9 – Tarkista Better Business Bureaulta ja ota selvää online-treffipalvelun maineesta. Internetissä on paikkoja, joissa kuluttajat voivat kommentoida online-treffipalveluita.

Nro 10 – Kokeile ennen ostamista. Ota selvää, onko heillä “ilmainen kokeilu” -jäsenyys, ja kokeile sitten sitä. Ilmaiset kokeilujäsenyydet ovat yleensä rajallisia siinä, mitä pystyt tekemään, mutta ainakin sinulla on käsitys, onko tämä online-treffipalvelu sinulle.